Rijvaardigheid motor

In samenwerking met Drive & Save organiseren we gespecialiseerde cursussen in rijvaardigheid, veiligheid en verkeersinzicht voor beginnende, herstartende en ervaren motorrijders.

Delen van onze rijvaardigheidscursussen gaan door op de openbare weg. Op de openbare weg dienen alle cursisten zich steeds aan het verkeersregelement te houden. 

Voorwaarden

Om deel te nemen aan onze rijvaardigsheidscursussen moet je in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs. De cursus gebeurt met eigen motor.

Stages

We bieden 3 verschillende cursussen aan op basis van de rijervaring van de cursist. Alle cursussen bevatten een praktisch gedeelte.

Stage 1

Voor de beginnende of wederopstappende mottorrijder die in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs voorzien we een privé les.Deze cursus wordt gegeven in samenspraak met de cursist en is praktijk gericht (zonder theorie).

Stage 2

Deze cursus bestaat uit een voormiddag theorie gevolgt door een praktisch deel op ons oefenterrein in de nammidag. Tijdens de middag worden er broodjes voorzien.

Stage 3

Deze cursus bestaat uit een voormiddag theorie gevolgt door een praktisch deel op de openbarde weg in de namidag. Tijdens de middag worden er broodjes voorzien. Je staat via een intercom systeem in contact met de lesgever.

Stages Beginnende motorrijder
€ 145
Stages Theorie + oefenterrein
€ 145
Stages Theorie + openbare weg
€ 145

Meerdaagse

Tijdens onze meerdaagse cursussen ga je samen met de lesgever en je medecursisten op uitstap naar de Eifel of Luxemburg.

Meerdaagse Openbare weg
€ 435
Meerdaagse Openbare weg
€ 435